Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли

...
Почти всички го поръчвали чрез популярна интернет платформа, където се представяли
Коментари Харесай

Той е най-известното мъжко жиголо, а в списъка му има политици, бизнесмени...

Почти всички го поръчвали посредством известна интернет платформа, където се представяли с същинските си имена

Няколко смъртни закани под формата на заплашителни есемеси е получил преди дни Йордан Йорданов, който е прочут измежду фенове на мъжка плът като Дани Масажиста и Дани Секса, пише „ Уикенд ”. Неговото име нашумя преди няколко лета, когато се изтъпани в телевизионното предаване „ Съдебен спор ”. Тогава Дани за първи път заприказва за себе си  и изясни, че не се срами от това да предлага тялото си на господа, които желаят качествени полови услуги и са подготвени да си заплащат обилно. Според младия мъж няма срамна специалност, даже тя да е от най-древните като проституцията. Парите, които изкарвали, бил с почтен труд, доста пот и цялостно отдаване.

В секс листата на Йорданов попадали най-вече политици, публицисти, лица от елита и предприемачи. Отдавна Дани си нямал работа с хора от простолюдието, тъй като се знаело, че те няма по какъв начин да си разрешат цената му. Политиците не се оказали по-горна категория. Те плащали на първите три срещи, по-късно забравяли или шикалкавели, че нямат кеш, пък той от карта нямало по какъв начин да одобри. Това водело до разправии, тъй като Йордан държал на мъжката дума и желал да му се заплаща прецизно контрактуваното. Парите му били нужни, с цел да се поддържа в съвършена форма – да върви на фитнес, на коафьор, на педикюр, на козметик, да се облича удовлетворително и да не ухае на евтини аромати.

Почти всички го поръчвали посредством известна интернет платформа, където се представяли с същинските си имена. Той бил радушен, само че подбирал клиентите си по този начин, че те да бъдат чистоплътни освен като тяло, само че и като душа. Въпреки всичко, позволил няколко неточности.

„ Помня даже и датите, на които съм правил секс с всеки един. Има разнообразни хора. Някои са пъклен перверзни. Минават всевъзможни граници на нормалността, само че в секса е значимо и на двамата сътрудници да е хубаво. Имал съм забавни случай. Веднъж участвах в групово празненство на мъже. Всички бяхме голи и играехме шах. Беше доста занимателно. Който губеше фигура, беше изчукван. Участвал съм и на празненства за рожден ден, бил съм жив подарък, изскачал съм от торти, явявал съм се гол по прашки с маска и камшици, бил съм какво ли не. Това, че хората ме търсят, значи, че съм добър в занаята, а не всеки може да бъде подобен, тъй като хората нормално имат доста задръжки и комплекси.

Проблемите ми потеглиха след среща с един към този момент някогашен народен представител, с който бяхме дружно през лятото на 2020 година Той пристигна в квартирата ми на улица „ Христо Ботев ” 104 в София. Беше ме видял по интернет. Не знаех, че е депутат. Понеже не ми заплати, взех решение да си потърся заработеното. Между другото, политиците постоянно не помнят да си заплащат, това съм забелязал. Бях направил клип и с него. Показах му го и той незабавно ми се издължи. На идващия ден обаче пристигна някакъв негов човек у дома. Първоначално не заподозрях, че е подобен. Представи се като клиент. Качихме се в жилището и той извади револвер. Опря ми го на челото и сподели: „ Ако не изтриеш клипа, ще ти се пръсне мозъка по целия апартамент ”. Изтрих го неотложно. Беше дълъг 8 минути и 31 секунди. Виждаше се по какъв начин вършим секс, орална обич, еротични разтривки, такива неща.

Освен политиците, кметовете също се оказаха неточни в заплащането си. Станах телевизионна звезда около един подобен с букви Г. Г, който не помни да си заплати, макар че беше размазан от наслаждение. За да му отмъстя, предоставих клиповете в едно предаване, където имах присъединяване. Така се почнаха огромните ми проблеми. Попаднах и в пандиза в „ Кремиковци ”, клиентите ми бяха помислили, че с мен се е случило най-лошото. Оказа се, че индивидът, с който съм правил секс, не ме е не запомнил и надали ще ме не помни, тъй като ми изпраща есемеси, посредством трето лице, че щял съм да умра и да ме намерят в някое езеро.

Наскоро бях на разпит в Кърджалии поради общински консултант, с който съм имал полови подвизи. Оплаква се, че съм го бил изнудвал. Заканва се, че щял да ме води в гроба. Не разбирам за какво тези хора първо ме търсят, а  след това бягат от мен. Част от тях имат съпруги, деца, фамилиите им надали подозират, че са фенове на платената мъжка обич, само че това не трябва да ги трансформира в неточни платци. Всички работим освен за наслаждение, само че и за заплата. В последна сметка в магазина пазарим с левове, не с усмивки и благи очи ”, обобщавал патилата си в роман Йордан Йорданов.

Кметските закани към него не спирали и той към този момент бил в небрано лозе за живота си. Чудел се дали да подаде тъжби в полицията или да остави нещата в божиите ръце, тъй като се тормозил, че органите на реда ще тръгнат да проверяват народни представители, кметове, общински съветници, актьори и музиканти.

Според Йорданов най-коректни в заплащането били звездите от синия екран. Те му се издължавали до стотинка на часа. Не се налагало да им звъни, да ги подканя и твърди, че е добре да са другари, само че и да има нещо финикийско в връзките им. Много благи мемоари пазел с известни тв звезди, чиито имена икономисва на аудиторията, тъй като са изключителни експерти и съвсем ежедневно в ефира на най-популярните медии. Фантазиите им работели неуморно даже в региона на най-долните пристрастености.

Йордан Йорданов споделя, че е израсъл в дом за изоставени деца. След излизането от там приключил за здравна сестра и естествено, станал медицински брат. Първата му работа била като санитар в Александровска болница. Не плащали обаче доста и той бил заставен да напусне, с цел да си търси читаво прехранване. Решил да продава тялото си против пари и станал мъжка продажница, макар че избира да използва думата „ конвой ”. Потръгнало му. Не след дълго бил освен измежду най-търсените мъже за милувки, само че измежду най-добре платените.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР